Keine Verbindung Roon + Tidal

Bin bei Tidal angemeldet
Bekomme aber keine Verbindung in Roon zu Tidal
Es kommt die Meldung keine Verbindung trotz richtigen Anmeldedaten

Is this your first time using Tidal in Roon and are you on the free Tidal tier?

Verwenden Sie Tidal zum ersten Mal in Roon und sind Sie auf der kostenlosen Tidal-Stufe?

@Uwe_Albrecht your German is better than mine :stuck_out_tongue:

Moved to support.

@RBO Everything wonderfully done. I appreciate your helpfulness, soon you speak German better than I (native speaker)

@Valentin_Bader Are you using your email address or a username? What quality level is set? Master Hifi

Benutzen Sie Ihre EMail-Adresse oder einen Benutzernamen? Welche Qualitätsstufe ist eingestellt? Master HiFi?

1 Like

I used Google translate hahahah. Even though oficially my first language is German… I shamefully admit I can barely speak it.

2 Likes

I got the idea to learn languages after retirement, some English and Spanish is available, but the music is more fun than the vocabulary. My teachers also never saw a great talent outside of logic and mathematical aptitude. So on Deepl or other machine translators. We are ruining the language culture and leading away from the topic.

Ich benutze meine Mailadresse plus Passwort.
Im Web kann ich mich problemlos bei Tidal anmelden, nur in Roon kann ich mich nicht anmelden
Gestern funktionierte es
Benutze Tidal Master

Do you see your Tidal email under Settings Services or does it say it’s not configured yet? Sometimes you have to repeat the process or log out first to be able to log in again. You will then be directed via the browser to enter again.

Sehen Sie unter Einstellungen Dienste Ihre Tidal-Email oder steht dort das es noch nicht konfiguriert ist? Manchmal muss man den Vorgang wiederholen oder sich erst abmelden, um sich wieder anmelden zu können. Sie werden dann über den Browser zur erneuten Eingabe geleitet.

Habe dies schon mehrmals ohne Erfolg gemacht Ohne Erfolg

A similar thing happened for some people two weeks or so ago, myself included. Restarting the Roon Server / rebooting the Nucleus fixed it

Danke
Hat geholfen

2 Likes