Roon not visible on iPad

Hi, I am now 5 days into my free trial and cannot see Roon interface (homepage?) on either of my iPad’s (one is only 7 weeks old, the other two years with plenty of space available). I have tried several attempts, via laptop which I use as the Core, but won’t connect to iPad.

I have also set-up my Innuos Zen Mini (plenty of capacity) as a Core, the iPad recognises this, but again I cannot control Roon via an Apple device.

This needs rectified asap, as there is a) no way I’m going to sign up without this feature, b) I’m not getting any value from my trial?

Thanks.

PS I use Tidal as my music provider.

Hi and welcome,

You should link this issue to the support section of this forum. Down here under „unspecified“ it will just get lost.

Also many of these issues are network related, so you should provide further details of your network setup as only this would enable @support to suggest a solution.

Hi,

Good suggestions from @bbrip

I’ve moved your topic to the support section of the forum.
In order for Roon’s @support team to better assist you, please provide a brief description of your current setup using this link 4 as a guide.

Make sure to describe your network configuration/topology, including any networking hardware currently in use, so they can have a clear understanding of how your devices are communicating.

Thanks @bbrip and @ged_hickman1 for jumping right in and helping out, especially with new members of our community.

Welcome, @Jamie_O_kane! I’m thrilled you’re giving Roon a try. We’d love to help you use your iPads as controls for Roon.

As mentioned before, could you please fill out the template below, so we have all the information we need :slightly_smiling_face:

Core Machine (Operating system/System info/Roon build number)

TEXT GOES HERE

Network Details (Including networking gear model/manufacturer and if on WiFi/Ethernet)

TEXT GOES HERE

Audio Devices (Specify what device you’re using and its connection type - USB/HDMI/etc.)

TEXT GOES HERE

Description Of Issue

TEXT GOES HERE

In the meantime, please, take a look here. Your issue might be easily resolved by the troubleshooting steps listed:

Thanks in advance :slight_smile:

This topic was automatically closed 28 days after the last reply. New replies are no longer allowed.