Doesn't finish a song

Core Machine (Operating system/System info/Roon build number)
Win 10 / i9 10900k / Roon build 1.7
MSI - Z490 motherboard.
64GB RAM

Network Details (Including networking gear model/manufacturer and if on WiFi/Ethernet)
Netgear Nighthawk/Ethernet

Audio Devices (Specify what device you’re using and its connection type - USB/HDMI/etc.)
Sonos

Description Of Issue
Plays a song or two than stops. Sometimes stops numerous times during song.

Hello @Michael_McKenna ,

Welcome to the forum! Can you please confirm if other zones are impacted such as your Core’s System Output zone? Or are only the Sonos impacted here?

I do not use it through the core’s system output. I use it with my Sonos setup. In my office I use a Sonos Play 1 & 5 (the Play 1 was no longer being used by my daughter so I added it to my office recently.) This is where the songs stop playing. It’s not constant. Today it never stopped once in the 90 minutes I was listening. Yesterday it stopped four times in 30 minutes. This has been going on for about 8 or 9 months. And it is getting worse.
When I listen through my stereo system using a Sonos Connect (Gen1). I have not experienced any problems.
It’s also connected in my Kitchen with a Sonos Play 5 and in a bedroom using a Sonos Connect Amp and Bose speakers. I’ve not experienced any songs stopping but these are not used that often or when used not for very Thanks for any help.

Hi @Michael_McKenna ,

Are you playing to these as a grouped zone? If you try to ungroup them does just one zone stop while the other one continues to work as expected?